Menu
Your Cart

Screens

Brand: Nordic
Akoestische PET-felt divider 27 mm 80 hoogProduct omschrijving:De PET-felt schermen van Nordic zijn akoestisch, stijlvol en een bewuste keuze. De divider is gemaakt van pet-felt. PETpanel wordt gemaakt van 60% gerecyclede PET-flessen en 40% nieuw PET. Een belangrijke eigenschap van vilt is d..
€ 290.00
Brand: Nordic
Akoestisch PET-felt privacy scherm 9mmProduct omschrijving:De PET-felt schermen van Nordic zijn akoestisch, stijlvol en een bewuste keuze. De schermen bestaan uit vilt, gemaakt van 60% gerecyclede PET-flessen en 40% nieuw PET. Een belangrijke eigenschap van vilt is dat het ook een geluidsabsorbe..
€ 149.00
Brand: Nordic
Akoestisch PET-vilt Scherm 18mm 59 hoogProduct omschrijving:De PET-felt schermen van Nordic zijn akoestisch, stijlvol en een bewuste keuze. De schermen bestaan uit vilt, gemaakt van 60% gerecyclede PET-flessen en 40% nieuw PET. Een belangrijke eigenschap van vilt is dat het ook een geluidsabsorb..
€ 310.00
Brand: Nordic
Akoestische PET-felt divider 27 mm 59 hoogProduct omschrijving:De PET-felt schermen van Nordic zijn akoestisch, stijlvol en een bewuste keuze. De divider is gemaakt van pet-felt. PETpanel wordt gemaakt van 60% gerecyclede PET-flessen en 40% nieuw PET. Een belangrijke eigenschap van vilt is d..
€ 219.00
Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/